top of page

Acerca de

Skærmbillede 2023-03-31 kl. 02.20.12.png

OM FYSIOPULS

I August 2019 slog FYSIOPULS dørene op for første gang på Teglholmen, i Københavns sydvestlige kvarter, som er et af Københavns mest trendy og hurtigst voksende kvarter. Fysioterapeut og indehaver Issam Farahat havde en vision om at skabe en "state-of-the-art" hybrid klinik, der kombinerer fysioterapi og træning, i en varm og indbydende maritim atmosfære.

Issam der oprindelig er født og opvokset i Norge, blev i 2014 uddannet som fysioterapeut i Danmark, og har siden arbejdet i fem år, ved en privat praktiserende klinik i Nordsjælland, som selvstændig fysioterapeut indenfor den offentlige sygeforsikring. Ved siden af arbejdet, har Issam  taget en fire årig diplomuddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, der giver en særlig ekspertise indenfor diagnosticering og behandling af komplekse muskel-skelet problematikker.

Som et led i Issam's vision, om at tilbyde en bred vifte af sundhedsfremmende behandlinger og aktiviteter, med fokus på den "moderne" tilgang, der ikke kun handler om det faglig aspekt, men også mennesket som helhed, har Issam valgt at arbejde udenfor den offentlige sygesikring, som følge af de begrænsninger det medfølger. FYSIOPULS er derfor en privat klinik uden offentlig støtte eller tilskud, som dog har formået at indgå i behandlingssamarbejde med samtlige sundhedsforsikringer.
 

I 2021 medvirket Issam og klinikken i fagbladet for Danske Fysioterapeuter, med temaet iværksætteri, hvor klinikkens succes historie præsenteres med gode råd til hvordan man som iværksætter indenfor fysioterapi kan skabe en bæredygtig forretning.

FYSIOPULS har siden 2019 vokset fra én fysioterapeut, til i dag med et mandskab på 11, der består af fire fysioterapeuter, seks fysioterapeut studerende og én klinikansvarlig. Klinikken har siden 2019 hjulpet over 2500 klienter og patienter, indenfor behandling og træning, og har formået at skabe et godt renomme indenfor kort tid.

Skærmbillede 2023-03-31 kl. 02.38.01.png
bottom of page