top of page

Fysioterapi

Ingen krav til henvisning

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til lægehenvisning for at få behandling hos. Hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark", får du tilskud til dine fysioterapi behandlinger hos os, som vi indberetter automatisk.

Ingen krav til henvisning

Du har mulighed for at få dækket dine behandlinger fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret. Desuden har vi behandlersamarbejde med enkelte forsikringsselskaber.

Fitness medlemskab

Hos os kan du forvente træning i rolige, trygge og moderende omgivelser med udsigt til vand der giver en behagelig atmosfære. 

IMG_2892.jpg
4.png

Massage
abonnement

Som noget helt unikt, kan du tegne et
massage abonnement hos os fra kun 179,- md. 

Vores
ekspertise

Genoptræning

Er du kommet til skade, eller været igennem en operation, så er genoptræningen den vigtigste del for at, nå tilbage til normal funktions- og aktivitetsniveau. Sammen får vi skræddersyet et genoptræningsforløb, som passer lige præcis til dig, dine behov og de problematikker du kommer med. Du kan forvente et professionelt genoptræningsforløb, i nye, moderne og motiverende omgivelser, med et af markedets bedste træningsudstyr, hvor vi har mulighed for at kortlægge dine data og fremgang for genoptræningen.

Personlig træning

Det kan være svært at nå sine mål, uanset om der er tale om vægttab, øgning af styrke, forbedre konditionen eller komme i god form. Vi tilbyder personlig træning sammen med en sundhedsfaglig person, der sikrer dig høj faglig kompetence og tryghed.

Smerter i 
foden?

Vi tilbyder personlige tilpasset indlægssåler der giver dine fødder den ultimative støtte og komfort. 
Pris fra:  599,-

1.png

Første konsultation
600,-

Normal konsultation
400,-

Lang konsultation
600,-

Antal medarbejdere

8

Antal Fysioterapeuter

3

Antal klienter siden 2019

+1800

Google rating

5/5

bottom of page