top of page
Cykling om foråret

VORES EKSPERTISE
DIN TRYGHED

Med vores ekspertise, faglighed og erfaring, kan du forvente et professionel forløb.

 

GENOPTRÆNINGS
PRISER

Genoptrænings pakke 1

1850

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 485,-
Træning i eget hjem

1x Første konsultation/opstart (60 min)
4x Træningsvejledning (30 min)

danmark.png

Genoptrænings pakke 2

2780

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 813,-
4 ugers forløb

1x Første konsultation/opstart (90 min)
8x Træningspass til vores træningsfaciliteter
4x Træningsvejledning (30 min)
1x Afsluttende konsultation (60 min)

danmark.png

Genoptrænings pakke 3

4360

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 1405,-
8 ugers forløb

1x Første konsultation/opstart (90 min)
16x Træningspass til vores træningsfaciliteter
8x Træningsvejledning (30 min)
1x Afsluttende konsultation (60 min)

danmark.png

PRISER &
LÆGEHENVISNING

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til henvisning fra egen læge, for at få genoptræning hos os. Ligeledes gøres der opmærksom på at selv med henvisning fra egen læge, ydes der desværre ingen tilskud til genoptræning fra den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikring "danmark", ydes der tilskud til dit genoptræningsforløb og vi indberetter automatisk til "danmark"

HAR DU EN
SUNDHEDSFORSIKRING?

Du har mulighed for at få dækket genoptræning/fysioterapi fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret.

Som patient, skal du selv kontakte din egen forsikring for at opnå bevilling. Det er vigtigt at du oplyser, at du vælger genoptræning/fysioterapi udenfor offentlig overenskomst (uden ydernummer).*

VI HJÆLPER DIG
MED

HVORFOR VÆLGE EN
GENOPTRÆNINGS PAKKE

Vi kender vigtigheden af et godt genoptræningsforløb. Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst, giver det os god mulighed for at kunne tilbyde genoptrænings pakker som er sat sammen den måde vi mener, fra en fysioterapeutisk faglig vurdering, giver de bedste forudsætninger for et godt slutresultat. Selv om du ikke får tilskud fra den offentlige sygesikring, har vi sørget for at du opnår besparelse ved at vælge en genoptrænings pakke.

 

HVILKEN PAKKE
SKAL JEG VÆLGE

Har du en mindre skade og ønsker at udføre øvelser i eget hjem, eller ved andet træningscenter, vil Genoptrænings Pakke 1 være aktuelt for dig.

Skal du i gang med Preoperativ træning, har en mindre skade som ikke er opereret og ønsker mere vejledning, tryghed og benytte vores træningsfaciliteter, vil Genoptrænings Pakke 2 være aktuelt for dig.

Har du været i gennem en operation eller et længere sygdomsforløb, vil Genoptrænings Pakke 3 være aktuelt for dig. Her får du et længere genoptræningsforløb der giver et bedre slutresultat, samtidig med at du får mere vejledning øget tryghed og benyttelse af vores træningsfaciliteter

bottom of page