top of page

VORES EKSPERTISE
DIN TRYGHED

Vi er her for at hjælpe dig med at genvinde styrke, mobilitet og funktion, så du kan komme tilbage til dine daglige aktiviteter og sport.

 

Cykling om foråret

GENOPTRÆNINGS
PRISER

HVORFOR VÆLGE ET
PAKKEFORLØB

Vi kender vigtigheden af et godt genoptræningsforløb. Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst, giver det os god mulighed for at kunne tilbyde pakkeforløb som er sat sammen på den måde vi mener, fra en fysioterapeutisk faglig ekspertise, giver de bedste forudsætninger for et godt slutresultat. Selv om du ikke får tilskud fra den offentlige sygesikring, har vi sørget for at du opnår besparelse ved at vælge et pakkeforløb for din genoptræning.

 

HVILKEN PAKKE
SKAL JEG VÆLGE

Har du en mindre skade og ønsker at udføre øvelser i eget hjem, eller ved andet træningscenter, vil Pakkeforløb 1 være aktuelt for dig.

Skal du i gang med Preoperativ træning, har en mindre skade som ikke er opereret og ønsker mere vejledning, tryghed og benytte vores træningsfaciliteter, vil Pakkeforløb 2 være aktuelt for dig.

Har du været i gennem en operation eller et længere sygdomsforløb, vil Pakkeforløb 3 være aktuelt for dig. Her får du et længere genoptræningsforløb der giver et bedre slutresultat, samtidig med at du får mere vejledning øget tryghed og benyttelse af vores træningsfaciliteter

VI HJÆLPER DIG
MED

PRISER &
LÆGEHENVISNING

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til henvisning fra egen læge, for at få genoptræning hos os. Ligeledes gøres der opmærksom på at selv med henvisning fra egen læge, ydes der desværre ingen tilskud til genoptræning fra den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikring "danmark", ydes der tilskud til dit genoptræningsforløb og vi indberetter automatisk til "danmark"

HAR DU EN
SUNDHEDSFORSIKRING?

Du har mulighed for at få dækket genoptræning/fysioterapi fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret.

Som patient, skal du selv kontakte din egen forsikring for at opnå bevilling. Det er vigtigt at du oplyser, at du vælger genoptræning/fysioterapi udenfor offentlig overenskomst (uden ydernummer).*

bottom of page