IMG_2903.jpg

Genoptræning

Genoptrænings pakke 1

1850

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 485,-
Træning i eget hjem

1x Første konsultation/opstart (60 min)
4x Træningsvejledning (30 min)

Genoptrænings pakke 2

2780

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 813,-
4 ugers forløb

1x Første konsultation/opstart (90 min)
8x Træningspass til vores træningsfaciliteter
4x Træningsvejledning (30 min)
1x Afsluttende konsultation (60 min)

Populær

Genoptrænings pakke 3

4360

KR.

Samlet tilskud fra "danmark" 1405,-
8 ugers forløb

1x Første konsultation/opstart (90 min)
16x Træningspass til vores træningsfaciliteter
8x Træningsvejledning (30 min)
1x Afsluttende konsultation (60 min)

Priser & lægehenvisning

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til henvisning fra egen læge, for at få genoptræning hos os. Ligeledes gøres der opmærksom på at selv med henvisning fra egen læge, ydes der desværre ingen tilskud til genoptræning fra den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikring "danmark", ydes der tilskud til dit genoptræningsforløb og vi indberetter automatisk til "danmark"

Sundhedsforsikring

Du har mulighed for at få dækket genoptræning/fysioterapi fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret.

Som patient, skal du selv kontakte din egen forsikring for at opnå bevilling. Det er vigtigt at du oplyser, at du vælger genoptræning/fysioterapi udenfor offentlig overenskomst (uden ydernummer).*

Genoptræning efter en skade eller operation

Er du kommet til skade, eller været igennem en operation, så er genoptræningen den vigtigste del for at, nå tilbage til normal funktions- og aktivitetsniveau.

Sammen får vi skræddersyet et genoptræningsforløb, som passer lige præcis til dig, dine behov og de problematikker du kommer med. Du kan forvente et professionelt genoptræningsforløb, i nye, moderne og motiverende omgivelser, med et af markendes bedste træningsudstyr, hvor vi har mulighed for at kortlægge dine data og fremgang for genoptræningen.

IMG_2892.jpg
IMG_2411.JPG

Preoperativt træning

Studier viser at træning før operation, giver et bedre udgangspunkt og hurtigere forbedring af styrke og funktion efter en operation. Vi står klar til at hjælpe dig den rette vej, hvor vi sammen vil forberede os inden din operation og få lagt en klar plan for hvilke øvelser du skal udføre både før og efter operationen. Ønsker du mere information omkring preoprativ træning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Genoptræning efter sygdomsforløb eller almen svækkelse

Ønsker du et genoptræningsforløb, som følge af almen svækkelse, eller længere tids sygdomsforløb, står vi klar til at hjælpe dig med at genvinde din styrke, funktion, motivation og livskvalitet. Med vores ekspertise, faciliteter og udstyr, har du de bedste forudsætninger for at nå dine mål. 

IMG_2893_jpg.jpg