top of page

Velkommen til FYSIOPULS

Vi er dedikerede til at hjælpe vores patienter og klienter med at opnå bedre bevægelse, mindre smerte og forbedret livskvalitet.

4.png

AKUT
FYSIOTERAPI

Med Akut fysioterapi kan vi hjælpe dig med at reducere smerter og forbedre funktionen efter en akut skade eller smerte. Fysioterapeuten vil udføre en grundig klinisk undersøgelse for afdække årsagen til dine symptomer og derfra få lagt en behandlingsplan med behandling samme dag. Ved at søge akut fysioterapi kan du fremskynde din helingsproces og minimere risikoen for komplikationer eller langvarige smerter.

Har du akut behov for fysioterapi, bedes du udfylde og indsende formularen og vi kontakter dig indenfor kort tid.

Nyt på klinikken

MEDICINSK
AKUPUNKTUR

Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu tilbyder Medicinsk Akupunktur på vores klinik! Akupunktur er en terapeutisk behandlingsform, hvor tynde nåle indsættes på specifikke punkter på kroppen for at lindre smerter, fremme heling og forbedre kroppens funktion. Vores akupunkturbehandlinger udføres af en autoriseret fysioterapeut, der tilpasser behandlingen til dine individuelle behov og symptomer. Akupunktur kan være en effektiv behandlingsform for en række tilstande, herunder smerter i muskler og led, samt hovedpine. Kontakt os i dag for at booke din første akupunkturbehandling og oplev fordelene ved denne traditionsrige behandlingsform.

Akupunktur nærbillede

MSK
ULTRALYDSSCANNING

Vi har nu fået ultralydsscanning på klinikken og kan derfor tilbyde Muskuloskeletal Ultralydsscanning som er en meget hurtig og effektiv måde at undersøge samt diagnosticere muskuloskeletale problematikker, såsom smerter og inflammation i muskler, led og sener. Dette kan hjælpe med at stille en mere nøjagtig diagnose og udvikling af målrettet behandlingsplan.

1665489756-Ultrasound Shoulder_edited.png

INGEN KRAV TIL
HENVISNING

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til lægehenvisning for at få behandling hos. Hvis du er medlem af sygeforsikringen "danmark", får du tilskud til dine fysioterapi behandlinger hos os, som vi indberetter automatisk.

2.png

HAR DU EN
SUNDHEDSFORSIKRING?

Vi samarbejder med en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Se vores vejledning.

Design uden navn(5).png
Design uden navn(6).png
Design uden navn(7).png
nordic_netcare_logo.png
danmark-1024x353.png

Se vores artikler

Følg med på vores hjemmeside eller på facebook side, hvor vi hver uge udgiver en ny artikel.

VI ER
SOCIALE

Følg med og "synes godt om" vores Facebook side hvor vi løbende opdaterer med vores seneste nyheder og aktiviteter indenfor fysioterapi, træning og sund livsstil.

Design uden navn-6.png
2.0 Logo U.FF Sort PNG.png

(+45) 24 24 50 44

bottom of page