top of page

Dit lokale fitness

Hos os tilbydes der en unik træningsoplevelse i et voksent miljø, der er designet til ro, tryghed og fordybelse. Vores træningsområde er omgivet af beroligende udsigter til vandet, hvilket ikke blot forstærker den fredfyldte stemning, men også fremmer mental klarhed og fokus. Denne naturskønne udsigt, kombineret med vores moderne faciliteter, sikrer, at du kan træne i en atmosfære, hvor både krop og sind finder balance. Uanset om du ønsker at opbygge styrke, forbedre din kondition eller blot søger et sted, hvor du kan slippe dagens stress, tilbyder vores facilitet den ideelle ramme for din træning.

IMG_2892.jpg

Medlemskabs
priser

*Oprettelse 299 Dkk inkluderer også InBody scanning og programlægning

Ingen binding, opsigelse af træningsmedlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned. Læs mere om medlem/træningsbetingelser

​** Gælder ikke holdtræning i forbindelse med fysioterapi eller specielle holdforløb


*** Gebyrfrit de første 3 måneder i en periode på 12 måneder

****Vi har begrænsning på antal af træningsmedlemmer

Kropsanalyse og programlægning

Ved indmeldelse er der et opstartsgebyr på 299,-Med oprettelsesgebyret får alle nye medlemmer foretaget en kropsanalyse med InBody-scanning og programlægning med introduktion til træningsmaskiner og øvelser.

Træningsudstyr i høj kvalitet

Vores træningsudstyr er nøje udvalgt for at, tilbyde dig et af markedets bedste professionelle træningsudstyr, der er ideel til både sportsudøvere og almen motionister. Med fuld integration til MYWELLNESS byder vi dig ind til en verden, hvor du specifikt kan kortlægge en hver træningssession, med data som kalorier, belastning, gentagelser.

Mobil
App

Alle vores medlemmer får fuld adgang til Mywellness applikationen, hvor du blandt andet kan booke dig ind til vores outdoor hold, følge med i din træning og se dit træningsprogram hvor du blandt andet har adgang til vores træningsdatabase på over 2000 forskellige øvelser.

Billeder af træningssalen...

2.0 Logo U.FF Sort PNG.png

(+45) 24 24 50 44

bottom of page