top of page

Som patient hos os, kan du forvente et professionelt behandlingsforløb, med behandling som er videnskabelig og klinisk dokumenteret. Du bydes ind til nye og moderne omgivelser med en rolig og behagelig stemning, hvor du som patienten bliver du sat i centrum.

Sundheds- og ulykkesforsikring

Læs vores generelle vejledning til sundheds- og ulykkesforsikring og hvor meget din forsikring dækker ved fysioterapi behandling hos os. Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

3_edited.jpg

Sundheds- og ulykkesforsikring

Du har mulighed for at få dækket dine behandlinger fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret der svarer til patientandelen ud fra de gældende overenskomsttakster og kan derfor også kræve at du har en lægehenvisning. Årsagen er at nogle forsikringsselskaber vil minimere deres omkostninger ved lade det offentlige betale dele af honoraret.

Som patient, skal du selv kontakte din egen forsikring for at opnå bevilling. Det er vigtigt at du oplyser, at du vælger fysioterapi behandling udenfor den offentlig overenskomst (uden ydernummer).*

Samarbejde med forsirkirng

Vi har indgået i et behandlersamarbejde med PensionDanmark, FalckHealthcare, Tryg og NordicNetcare.

PensionDanmark:
Klinikken samarbejder med PensionDanmark om fysioterapi og/eller kiropraktik. Har du sundhedsordning i PensionDanmark, kan du se mere om dine muligheder, når du logger ind på pension.dk

FalckHealthcare:

Dækker det fulde honorar. For at opnå bevilling skal du selv kontakte FalckHealthcare der enten booker din tid direkte i vores kalender eller sender os en behandlingsgaranti.

Tryg:
Dækning af honoraret tager udgangspunkt i dine forsikringsbetingelser. For at vide hvor meget Tryg dækker samt opnå bevilling, skal du selv kontakte Tryg, der booker din tid direkte i vores kalender med behandlingsgaranti.

NordicNetcare:
Dækning af honoraret tager udgangspunkt i dine forsikringsbetingelser. For at vide hvor meget NordicNetcare dækker samt opnå bevilling, skal du selv kontakte NordicNetcare.

Forsikrings
vejledning

Vær opmærksom på at nedenstående dækningsgrad er vejledende, da dækningsgraden kan variere ud fra dine forsikringsbetingelser. Hvis din sundheds eller ulykkesforsikring ikke er på listen, bedes du om at kontakte os.

bottom of page