top of page

VI HJÆLPER DIG
MED DINE
SMERTER

Som patient hos os, kan du forvente et professionelt behandlingsforløb, med behandling som er videnskabelig og klinisk dokumenteret. Du bydes ind til nye og moderne omgivelser med en rolig og behagelig stemning, hvor du som patienten bliver du sat i centrum.

3.png

FYSIOTERAPI
PRISER

PRISER &
LÆGEHENVISNING

Da vi arbejder udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer), er der ingen krav til henvisning fra egen læge, for at få behandling hos os. Ligeledes gøres der opmærksom på at selv med henvisning fra egen læge, ydes der desværre ingen tilskud til behandling fra den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikring "danmark", ydes der tilskud til din behandling og vi indberetter automatisk til "danmark"

HAR DU EN
SUNDHEDSFORSIKRING?

Du har mulighed for at få dækket dine behandlinger fra en række sundheds- og ulykkesforsikringer. Nogle forsikringsselskaber dækker det fulde honorar, mens andre dækker kun dele af honoraret.

Som patient, skal du selv kontakte din egen forsikring for at opnå bevilling. Det er vigtigt at du oplyser, at du vælger fysioterapi behandling udenfor offentlig overenskomst (uden ydernummer).*

VI
BEHANDLER

HVORFOR VÆLGE
BEHANDLING HOS OS

Fordelen ved  behandling hos os, udenfor den offentlige overenskomst (uden ydernummer):

  • Mulighed for akut tid

  • Kort ventetid (1-2 dage), nogle klinikker med ydernummer kan der være op 14 dages ventetid.

  • Længere behandlingstid, 50-60 ved første konsultation og mulighed for lang konsultation.

  • Mulighed for korrespondance med din fysioterapeut under dit behandlingsforløb.

  • Vi sætter tid af, udenfor din behandlingstid til at skrive notat/epikrise til egen læge med beskrivelse af undersøgelsesfund og plan for behandling, ved samtykke.

FØRSTE
KONSULTATION

For at danne et godt overblik over din situation og planlægge den rette behandling, benytter vi altid 50-60 minutter ved først konsultation. Her får vi afdækket de relevante oplysninger med en grunding undersøgelse, som resulterer i et målrettet behandlingsforløb. De efterfølgende konsultationer vil enten være 25-30 minutter eller 50-60, afhængig af problematikkens omfang, og kan bestå af manuel behandling på briks eller træningsterapi, både med vores moderne træningsfaciliteter og hjælp til selvtræning.

bottom of page