_DSC6232.jpg

Massage

Massage

250

KR.

30 Minutter 

Massagen udføres af en fysioterapeut studerende, der er eksamineret i massage på højt fagligt niveau 
Dybdegående massage

 

FysioMassage

400|600

KR.                                   KR.

30 Minutter  |  60 Minutter

Professionel massage udføres af en fysioterapeut
Mobilisering af led og dybdegående massage


30 min. anbefales til behandling af et område eks. nakke,
60 min. anbefales til behandling flere områder eks. nakke, ryg, ben

SportsMassage

600

KR.

Sportsmassage udføres af en fysioterapeut
Velegnet til større og dybe muskelspændinger

Også Velegnet som restitutionsbehandling

 

60 Minutter 

Massage

Massagebehandlingen vil typisk bestå af en kombination af bindevævsbehandling og dybdegående vævsbehandling af kroppens muskulatur. Sammen med din behandler får i afklaret hvilken dele af kroppen som skal behandles, med udgangspunkt i dine muskelspændinger samt behandlerens faglige vurdering. Massagen udføres af en fysioterapeut studerende, som er eksamineret i massage på højt fagligt niveau.

4.png
2.png

FysioMassage

Denne massageform er vores mest populære, og kombinerer dybdegående vævsbehandling af din muskulatur, og manuel mobilisering af dit led. Det er med til at stimulere dit kredsløb, øger din bevægelighed i led og giver smidigere muskler. FysioMassage udføres af en fysioterapeut og du kan derfor forvente professionel behandling.

SportsMassage

Denne behandlingsform er især beregnet til atleter, efter træning eller konkurrence, der vil optimere muskulaturens restitutionsevne og forbedre muskulaturens yderevne til næste konkurrence. Denne behandlingsform er dybdegående end andre, hvor der gåes hårdt til værks med fokus på at arbejde i muskulaturens fiberretning. SportsMassagen udføres af en fysioterapeut og du kan derfor forvente en professionel behandling

5.png